Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Banesa në Kosov kërkohen shum sepse numri i tyre është i vogël në krahasim me kërkesat e qytetarve te saj. Mirpo, kjo kërkesë nuk është e njëjtë në të gjithë Kosoven, kërkesa më e madhe është për Banesa ne Prishtin sepse këtu jan të përqëndruar numri më i madh i qytetarve të saj. Pasi që kërkesat jan të shumta për Banesa ne Prishtin, atëherë duhet që të interesohemi më tepër në këtë drejtim. Me marrjen e një kredie nga ne, ju mund të ndërtoni disa Banesa dhe kështu të realizoni përfitime të mira.

Banesa ne Prishtin me qmime reale

Është shum normale që kërkesa për Banesa ne Prishtin të jetë më e madhe ne krahasim me qytetet tjera të Kosovës, sepse Prishtina paraqet kryeqytetin e saj. Përveq se Banesa ne Prishtin kërkohen për marrje me qira ato gjithashtu kërkohen edhe për blerje të tyre. Por, qmimet për Banesa ne Prishtin zakonisht jan shum të larta gjë që e vështirson blerjen e tyre. Për këtë arsye ne ofrojmë ndihmën tonë, me një kredi të vetme nga ne ju mund të bleni Banesa ne Prishtin dhe të njëjtat ti lishoni me qira, kështu që do të fitoni shumë.

Bleni Banesa ne Prishtin

Mundësia e blerjes Banesa ne Prishtin është e madhe pasi që ne ju ofrojmë kredi nga 3'000 - 250'000 CHF dhe me afat kohor nga 12 - 72 muaj. E juaja është vetëm të zgjedhni Banesat që dëshironi ti bleni dhe të plotsoni formularin tonë e për të tjerat kujdesemi ne. Paratë do të jen në llogarin tuaj vetëm 7 ditë pas përgjigjes pozitive që do ta merrni. Interesohuni më tepër dhe na kontaktoni sepse informatat jan falas dhe pa detyrime.

Kërkesa për kredi