Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Një ndër qytetet turistike më të vizituara dekadat e fundit pa dyshim se është Durresi. Në kët qytet i cili po zhvillohet shum shpejtë, qdo biznes do të korrte sukses. Në Durres mundësit për bërje biznes jan avanzuar dhe jan lehtësuar ndjeshem në krahasim me vendet e tjera bregdetare. Mos i lëshoni këto mundësi që ofrohen. Merrni një kredi dhe filloni biznesin tuaj në Durres.

Turizmi ne Durres

Ajo që e ka bërë Durresin një ndër qytetet më me perspektive dhe më të përshtatshëm për investim pa dyshim se është turizmi. Në Durres qdo vit e më shum po rritet numri i vizitorëve të huaj prandaj mundësit për arritje të përfitimeve jan shum të mëdha. Këto llojsituata që jan krijuar në Durres duhet shfrytëzuar sa më shpejtë që është e mundur sepse interesimi është i madh. Shpejtoni dhe mos i leni që fitimet ti morrin të huajt në Shtetin tuaj.

Kredi për investime në Durres

Për q'do lloj projekti që e keni dhe të cilin dëshironi që ta filloni ne jemi në përkrahjen tuaj. Tek ne parashihen lloje të ndryshme të kredive që ju mund ti huazoni dhe të investoni në Durres. Duhet vetëm të zgjedhni shumën e dëshiruar nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe të plotsoni formularin, e për të tjerat kujdesemi ne. Ofertat tona jan falas dhe të padetyrueshme, urdheroni dhe shfrytëzoni këti oferta të mrekullueshme. Jemi në dispozicionin tuaj në q'do kohë. Mos hezitoni dhe informohuni më tepër.

Kërkesa për kredi