Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Plazhet e mrekullueshme dhe të këndshme që i ofron bregdeti Shqiptar paraqesin një ndër arsyet kryesore pse duhet të shkoni për pushime në Shqipëri. Shqipëria si destinacion shum i kërkuar kohëve të fundit, ofron kushte shum të mira për pushime, dhe njëherit ofron qmime shum të volitshme. Plazhet si Durresi dhe Saranda jan më të vizituarat edhe pse egzistojn edhe pika tjera turistike. Duke patur parasysh këtë, shumica e investitorëve po ndërtojn Hotele ne Sarande dhe në Durrës, duke e rritur edhe më shumë kualitetin e shërbimeve për turistët.

Ndërtoni edhe ju Hotele ne Sarande

Pasi që Saranda është vend shum i vizituar, atëher edhe duhet të investohet në të. Njëra ndër mënyrat më të mira për investime jan ndërtimet e objekteve, gjegjësisht Hoteleve. Kërkesa per Hotele ne Sarande është shum e madhe andaj edhe investimi në këtë qytet do të ishte investim i sigurtë dhe fitimprurës. Mos hezitoni edhe nëse s'keni para sepse ne ofrojmë kredi të shumta për këto qëllime. Urdhëroni huazoni nga ne një kredi dhe ndërtoni Hotele ne Sarande.

Ndihmat tona për projektet tuaja!

Dëshironi të investoni dhe të bëheni biznesmen i famshëm? Sigurisht që po, por nuk keni as ide të mirë dhe as mjete financiare! Për mjete financiare mos u brengosni aspak, sepse ne ofrojmë kredi për q'dolloj investimi. Nëse përveq mjeteve financiare ju mungon edhe ideja, atëherë merrni një kredi dhe ndërtoni Hotele ne Sarande sepse do të ishte veprimi më i zgjuar dhe investimi më i sigurtë që do të bënit. Mos i humbni këto mundësi, zgjedhni shumën nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat nga 12 - 72 muaj dhe mos u brengosni sepse ofertat jan falas dhe pa detyrime.

Kërkesa për kredi