Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Siq e dimë se koha ne Kosov nuk është edhe aq e qëndrushme dhe e përshtatshme për disa lloje të bizneseve e sidomos për bujqësinë. Në shum raste ka ndodhur që prodhimet bujqësore jan shkatrruar si pasojë e motit të ligë. Por jo vetëm prodhimet bujqësore kan pësuar dëme të tilla, ajo ka ndodhur edhe me infrastrukturën në përgjithsi. Këto probleme të shpeshta që kan ardhur si pasojë e motit të ligë kan lënë shum pasoja sidomos në infrastrukturën rrugore.

Pasojat nga koha ne Kosov

Nga koha ne Kosov jan paraqitur shum vështirsi në qarkullimi sidomos në vendet rurale por edhe nëpër qytete. Rrugët e këqija kan bërë që automjetet dhe në përgjithsi qytetarët të jan të detyruar të kalojn nëpër baltë për të arritur në destinacionin e dëshiruar, mirpo kjo tani mund të ndryshoj. Me kreditë që ofrojmë ne ju mund të investoni në infrastrukturën rrugore të Kosovës dhe kështu të siguroni lëvizje të lir dhe të shpejtë për bashkatdhetarët tuaj.

Me kredit tona ndihmohet koha ne Kosov

Tek ne jan paraparë kredi me shumën e dëshiruar nga 3'000 - 250'000 CHF dhe me afat kohor nga 12 - 72 muaj, para të mjaftueshme këto për të mundur që sadopak të përmirsohen kushtet esenciale për qytetarët. Edhe pse Koha në kosov është e ndryshueshme, ju përsëri me ndihmën që do ta bëni do ti jepni asaj një stabilitet indirekt. Koha ne Kosov mund të ndihmohet shum shpejt dhe thjeshtë, plotsoni formularin dhe pastaj ne do t'ju kontaktojmë për qdo informatë dhe paqartësi. ofertat jan falas dhe pa detyrime prandaj interesohuni dhe pyesni për më tepër.

Kërkesa për kredi