Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Q'doherë keni patur dëshirë të bëni biznes dhe ta quani veten biznesmen, mirpo kjo ka mbetur vetëm në ëndrrën tuaj. Tani kjo ëndërr është e mundur të bëhet realitet vetëm me ndihmën tonë. Merrni nga ne kredi për biznes dhe filloni atë që e keni ëndërruar q'doherë. Për q'dolloj biznesi që doni ta filloni ne ju përkrahim dhe ju financojmë. E juaja është vetëm të vendosni, ndërsa ne për këtë qëllim kemi shpikur zgjedhjen më të mirë, e ajo është kredi për biznes.

Merrni kredi për biznes tek ne

Për q'dolloj të biznesit që dëshironi ta filloni është me rëndësi që ti përkushtoheni si duhet dhe me seriozitet, ndërsa për q'do shumë të parave që e dëshironi duhet të drejtoheni tek ne dhe ta kërkoni. Ne jemi ata që idet tuaja i bëjmë realitet, dhe ju mundësojmë që të filloni jetën tuaj shum më ndryshe se ka qen më parë. Merrni kredi për biznes dhe shpejtoni në planet dhe idet tuaja. Koha është shum e vlefshme andaj mos e humbni atë.

Si të merrni kredi për biznes

Nese keni iden tuaj, dhe keni bërë një biznesplan se si do të veproni, atëher zgjidhni shumën tuaj të parave që i dëshironi nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12- -72 muaj dhe plotsoni formularin tonë, pastaj ne do t'ju kontaktojmë për qdo lloj sqarimi apo paqartësi që mund të keni. Oferta jonë është shum e mir, është njëkohësisht falas dhe pa detyrime. Informohuni për më tepër tek ne sepse jemi në dispozicionin tuaj.

Kërkesa për kredi