Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Këto lloj të kredive jan parapar për të gjith ata persona që jetojnë jashtë shtetit të tyre gjegjësisht në Zvicë,r dhe që në q'dolloj mënyre dëshirojn të fillojn një biznes. Kredi për emigrantët nuk parashihet gjithkund dhe me kushte të tilla sikur tek ne, oferta jon është e përshtatur për q'do rrethan tuajën dhe për q'do qëllim që e dëshironi. Kjo kredi u jep mundësi që ti realizoni qëllimet tuaja të shumpritura dhe të kahmotshme, urdhëroni dhe aplikoni tani.

Merrni kredi për emigrantët edhe ju

Nëse jetoni jashtë atdheut tuaj atëher edhe ju jeni emigrantë, dhe kështu lind e drejta që edhe ju të merrni kredi për emigrantët. Sigurisht se keni ndonjë qëllim apo ide që doni ta realizoni por ju mungojn paratë si q'doherë. Pasi ne kemi zgjidhje për këtë problem atëher qfar ju ndalon? Ejani që tani dhe shfrytëzone këtë mundësi, merrni kredi për emigrantë, hapni një biznes ose rriteni kapacitetin tuaj të prodhimit në firmën që tani më e posedoni.

Kredi për emigrantët nga shtëpia juaj

Nuk është e nevojshme që të lodheni duke bredhur lart e poshtë për informata kur këtë mund ta bëni nga shtëpia juaj. Kredi për emigrantët mund të merrni duke aplikuar online, dhe duke zgjedhur shumën që e dëshironi nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj. Mundësit dhe kushtet për të marrë kredi tek ne jan fenomenale, ofertat jan falas dhe pa detyrime dhe jemi në dispozicionin tuaj q'doherë që keni nevoj.

Kërkesa për kredi