Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Kredi private paraqet atë lloj të kredisë e cila i jepet gjithkujt pa patur nevoj të ketë dëshmitar. Me anë të kësaj kredie përfitojn sidomos ata që jan të pamartuar dhe që jetojnë të pamvarur. Parat që do ti huazoni me anë të kësaj kredie ju mund ti përdorni kudo që dëshironi dhe për këtë nuk keni nevoj të arsyetoheni. Gjithqka që duhet bëni është që të bëni plane dhe të drejtoheni tek ne, ndërsa kredi private do të jet shum shpejt në posedimin tuaj.

Kredi private vetëm tek ne

Jo q'dokund dhe jo q'doherë mund të gjenden këto oferta që ne ofrojmë. Shpeshherë kreditë në përgjithsi jan të mvarura nga qëllimi për qka i kërkoni, dokumente të panevojshme dhe procedur shum e ngadalsuar deri në dhënjen e përgjigjes. Këto formalitete të panevojshme tek ne nuk egzistojnë, ne ofrojmë kredi private në mënyr shum të shpejtë, të thjeshtë dhe pa arsyetime. Ejani na vizitoni dhe do të vërtetoheni vet.

Merr tani kredi private

Gjithqka që duhet për një kredi private është: të zgjedhni shumën nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj, dhe të plotsoni formularin tonë, pastaj ne do t'ju kontaktojmë për sqarime dhe informata të nevojshme. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime andaj duhet ti shfrytëzoni. Informohuni për më tepër tek ne, sepse jemi në dispozicionin tuaj në q'dokohë.

Kërkesa për kredi