Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Për zhvillimin e një shoqërie dhe në përgjithsi për zhvillimin e Shtetit pa dyshim se nevoitet sa më shum arsimim dhe sa më tepër lexim. Mirpo, shpeshherë nga mungesa e kushteve elementare për lexim dhe studim ecja përpara pengohet dhe kështu nuk arrihet deri te zhvillimi i duhur i shoqëris. Për të pasur sa më shum sukses duhet lexuar sa më tepër Libra shqip, e këtu mund të ndihmoni edhe ju duke mundësuar që Libra shqip mos të jet më një term i munguar në shoqërin shqiptare.

Siguroni Libra shqip me ndihmën tonë

Ndonjëherë ndodh që njeriu dëshiron të bëj ndonjë të mirë apo ndonjë vepër humane mirpo edhe përkundër kësaj dëshire dhe këtij humaniteti prap atë s'mund ta arrij sepse s'ka mjete të mjaftueshme financiare. Tani tek ne jan parapar shum lloje të kredive me të cilat ju mund të ndihmoni duke siguruar Libra shqip për të gjithë nxënësit. Ndihmone arsimimin dhe shkollimin se ajo ndihmë do t'ju kthehet dyfysh dhe do të keni suksese në bizneset tuaja.

Kredi për Libra shqip

Libra shqip nuk ka sa duhet, sepse ato ndonjëher kan qmime paksa të shtrejta dhe ato nxënës me kushte jo t'mira financiare nuk do të mund ti lexojnë. Me ndihën tuaj që do të jepni ju do të jeni faktor që ata të ecin përpara, dhe të fitojn sa më shum dituri. Ejani tek ne dhe merrni një kredi nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj, hapni ndonjë shtypshkronjë ose bibliotekë, dhe furnizoni nxënësit me material të mjaftueshëm për mësime. Oferat jan falas dhe pa obligime, urdhëroni për q'donevoj që keni.

Kërkesa për kredi