Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Lojrat paraqesin një fushë shum të rëndësishme dhe të kërkuar në vendin tonë. Pasi që kërkesa për lojra është e madhe atëherë kjo paraqet mundësin më të mirë për të investuar. Zakonisht lojrat që më së shumti kërkohen jan ato në lojraparqe, të cilat kushtojnë shum dhe jo q'dokush mund ti ndërtojë dhe ti qaset këtij biznesi. Mirpo, kur egziston mundësia financiare atëher pse mos të ndërtohen ato lojra! Merrni një kredi nga ne dhe filloni që tani këtë metodë të punës.

Lojra në Zvicër

Nuk është vetëm në Kosov kërkesa e madhe për lojra publike, por ajo nevoj është edhe në Zvicër. Edhe pse kushtojnë shum, lojra në Zvicër mund të ndërtohen dhe të investohet në to pasi që do të ket suksese të mëdha. Lojraparqet q'doherë kan qen qendër e rëndësishme për të rinjtë sepse aty kan gjetur relaximin e duhur, dhe pasi që është kështu atëher vlen që të merret një kredi tek ne dhe të investohet në këtë drejtim sa më shpejtë.

Kredi për lojra

Filloni këtë biznes dhe mos keni aspak frigë, zgjidhni shumën e dëshiruar të kredisë duke filluar nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja, pastaj ne ju kontaktojmë për informata tjera plotsuese. Oferta jon është falas dhe pa detyrime, interesohu dhe pyet për më tepër sepse jemi në dispozicionin tuaj, shfrytëzoni mundësit që ua ofron jeta.

Kërkesa për kredi