Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Edhe pse me shum probleme deri në njohjen e saj, Pasaporta e Kosoves dalngadalë por sigurtë ka arritur të fitoj peshën e saj edhe nga Shtetet që nuk e kan njohur akoma Kosoven si Shtet. Ajo paraqet dokumentin elementar të udhëtimit pa të cilin s'mund të udhëtohet jashtë Shtetit. Një ndër kushtet elementare për heqjen e regjimit të vizave dhe lëvizjen e lir të qytetarve është edhe zëvendësimi i pasaportave aktuale me ato biometrike. Pasaporta e Kosoves sigurisht që do të jet e vlefshme dhe do të pranohet edhe nga Serbia, vetëm se për këtë nevoitet pak më tepër kohë.

Pasaporta e Kosoves dhe vlera e saj

Përveq se Pasaporta e Kosoves paraqet dokumentin kryesor të udhëtimit, ajo gjithashtu është një mjet shum i mir i prezantimit të Kosoves kudo në Botë. Mirpo, edhe përkundër rëndësis së madhe që ka, Pasaporta e Kosoves po keqpërdoret shumë duke u falsifikuar dhe duke ja humbur vlerën në masë të madhe. Ky faktor negativ dhe qrregulluesh duhet të ndërpritet menjëherë dhe duhet të ndërmirren masa më konkrete në këtë drejtim, me qëllim të ruajtjes së vlerës së saj dhe ruajtjes së autoritetit që ka Pasaporta e Kosoves.

Keni nevoj për ndonjë lloj ndihme nga ne?

Për q'donevoj që keni, për të blerë Shtëpi, për të blerë Vetur, për të udhtuar në pushime apo për arsye tjera drejtohuni tek ne dhe merrni një kredi. Me ofertat tona ju mund ti realizoni të gjitha ëndrrat dhe qëllimet tuaja në jetë, mjafton vetëm të plotsoni formularin tonë online dhe të zgjedhni shumën që e dëshironi duke filluar nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj. Në dispozicionin tuaj jemi në q'dokohë me oferta falas dhe pa detyrime, andaj mos hezitoni dhe na kontaktoni për më tepër informata.

Kërkesa për kredi