Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Shëndeti paraqet punën kryesore për të cilën duhet të kujdesemi. Pa shëndet ska as pun, as pasuri dhe asgjë tjetër. Shpeshherë ndodh që të kemi probleme shëndetsore të rrezikshme të cilat kërkojnë kujdes dhe përkushtim maximal. Mirpo në shumicën e rasteve mungojnë mjete financiare për kurim adekuat, dhe si pasojë e kësaj mund të vjen deri te përkeqsimi i shëndetit. Mirpo edhe përkundër kësaj, shëndeti nuk anashkalohet dhe duhet gjetur zgjidhje tjera.

Shëndeti në rend të parë

Nëse keni probleme shëndetsore ose keni ndëgjuar për një bashkatdhetar tuajin që vuan nga ndonjë sëmundje e ndryshme dhe se shëndeti i tij është i cënuar, atëher duhet që sa më shpejt ti ndihmohet me të gjitha mënyrat e mundshme. Shëndeti është para të gjitha punve tjera dhe nuk ka toleranc kur ai cënohet. Tek ne jan parapar kredi për ti ndihmuar njerzit që vuajn nga shëndeti. Urdhëroni për q'dorast dhe nevoj që keni, jemi në ndihmën tuaj q'doherë.

Ja si mund të mbrohet shëndeti

Edhe pse askush nuk dëshiron që shëndeti i tij të rëndohet, ajo përsëri ndodh shpeshëherë. Pasi që këto raste jo të mira ndodhin dhe nuk jan të kontrolluara nga ne, atëher duhet të gjendet një zgjidhje për këtë. Tek ne parashihen kredi nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj të cilat mund ti merrni dhe ti shfrytëzoni për q'do nevoj që keni. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, vetëm plotsoni formularin dhe pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime tjera.

Kërkesa për kredi