Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Shkupi paraqet qytetin më të vjetër dhe qendrën e të gjitha trojeve shqiptare. Ai është qyteti më i bukur dhe në krahasim me qytetet tjera paraqet destinacionin më të vizituar nga turistët e huaj. Shkupi ofron një potencial madhor për sa i përket investimeve. Investimet sidomos në pjesën ku banojn Shqiptarët në Shkup kan qen shum të vogla dhe kështu bizneset nuk jan zhvilluar sa duhet, por kjo mund të ndryshoj shum shpejtë. Ju mund ta shfrytëzoni këtë mundësi dhe potencial që e ofron Shkupi dhe të hapni biznese të ndryshme.

Shkupi dhe potenciali i tij

Në Shkup shum sfera për biznes kan mbetur të pashfrytëzuara, dhe nuk është investuar në to. Një ndër këto fusha është edhe turizmi, i cili paraqet mënyrën më moderne dhe bashkëkohore për realizimin e të ardhurave. Mungesa e investimeve sidomos në pjesën ku banojn Shqiptarët e ka bërë që Shkupi të duket sikur të jet i ndar në dy pjes dhe kështu të largohen turisitët e huaj. Kjo tradit e keqe tani mund të ndryshoj sepse ne parashohim kredi të ndryshme të cilat ju mund ti shfrytëzoni në këtë drejtim. Me q'do investim që e bëni ju mund të fitoni shum sepse nevoja për investime në Shkup është e madhe.

Shkupi - destinacion i mirë për investim

Siq e cekëm më lart Shkupi paraqet një potencial të pashfrytëzuar sa duhet për biznes. Ky potencial domosdo duhet të shfrytëzohet tani dhe përfundimisht të largohet friga që ka egzistuar me par dhe e ka lënë Shkupi pa investime. Merrni një kredi nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohors nga 12 - 72 muaj dhe investoni sepse Shkupi është qendër shum e njohur dhe qytet historik. Plotsoni formularin tonë dhe ne ju kontaktojmë për sqarime të nevojshme. ofertat jan falas dhe pa obligime, informohu dhe pyet.

Kërkesa për kredi