Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Edhe pse ndjeshëm i dalluar nga sporti Evropian përsëri sporti shqiptar përbën një fushë shum të dashur nga shqiptarët anembanë botës. Zhvillimi ekonomik i një shteti zakonisht shoqërohet edhe me zhvillimin e sportit, sepse me zhvillimin e shtetit mundësit për të investuar dhe për ta avancuar sportin jan më të mira. Sporti shqiptar ka nevoj për investime që të fillon të sjell fitime. Merrni një kredi dhe investoni sepse sporti është fusha më e mirë për të bërë biznes.

Sporti shqiptar në Botë

Në krahasim me të kaluarën sporti shqiptar është zhvilluar ndjeshëm, dhe tani paraqet një potencial të konsiderueshëm në konkurencën e sportit botror. Mirpo, për të arritur në nivelet e sporteve botërore duhet investim i mir dhe adekuat. Të gjitha klubet më të mëdha sportive në botë kan arritur deri në atë nivel me pun dhe angazhim, dhe tani arrin përfitime të mëdha. Këtë mund ta arrini edhe ju, merrni një kredi tek ne dhe investoni në sport, sepse dalngadalë por sigurt sporti shqiptar po zhvillohet.

Fitimet nga sporti shqiptar

Siq thamë edhe më lartë se me zhvillimin e sporti-t shqiptar fillon të zhvillohet edhe biznesi e kështu edhe ekonomia shtetrore. Në këtë rast i'a vlen të investohet me të madhe sepse sporti shqiptar paraqet gjenerator kryesor për ecjen e biznesit. Ejani tek ne dhe zgjidhni shumën e dëshiruar nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj, dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja e pastaj ne ju kontaktojmë për informata tjera. Ofertat jan falas dhe pa detyrime plotsuese andaj mos u hamendni dhe bëni tani një kërkesë.

Kërkesa për kredi