Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Tetova që nga themelimi i USHT-së ( Univerziteti shtetror i Tetovës ) ka ndryshuar dhe është zhvilluar shumë, kjo ka ndodhur falë edhe të Univerzitetit privat që ndodhet aty. Numri i studentëve që jan regjistruar në këto Univerzitete është shum i madh dhe kjo ka ndikuar që të rritet edhe Konsumi i përgjithshëm, dhe nevoja për banim ose transport në Tetov. Duke pasur parasysh këto ndryshime kuptojmë se Tetova paraqet një destinacion të mir për investime dhe ndërtime. Merrni kredi dhe ndërtoni banesa dhe objekte të tjera sepse qdo dit e më shum kërkesa po rritet.

Tetova dhe potenciali i saj

Potenciali që ofron Tetova për bizneset dhe Kompanit e ndryshme është shum i madh. Kjo mundësi nuk duhet të lëshohet sepse joqdoherë ofrohet një rast i mirë. Fusha në të cilën më së shumti duhet të investohet jan pa dyshim ndërtimi i banesave dhe lëshimi i tyre me qira, sepse numri shum i madh i studentëve që banojn në Tetov përmban në vete edhe kërkesën e madhe për Banesa. Merrni kredi nga ne dhe filloni që tani, mos humbni kohë më tepër sepse koha vlen para.

Tetova moderne

Që të arrini suksese dhe përfitime nga Tetova ju duhet të investoni shum dhe me menquri e seriozitet. Nëse keni ndonjë projekt dhe smund ta realizoni sepse ju mungojnë para atëherë ejani tek ne që ta zgjidhim së bashku këtë problem. Ju duhet vetëm të zgjidhni shumën e dëshiruar të parave nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj e për të tjerat kujdesemi ne. Ofertat jan falas dhe pa detyrime andaj ia vlen të provoni dhe të informoheni më shum.

Kërkesa për kredi