Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Në ditë të sodit vetura per shitje hasen gati në q'do cep të rrugës dhe njëherit paraqesin një biznes shum aktual. Shumica e njerzve kan filluar të merren me këtë biznes duke e ditur nevojën për import të veturave të përdorura dhe duke ditur gjithashtu kërkesën e tyre në tregjet shqiptare. Ky lloj biznesi ka dhënë rezultate të mira për të gjithë ata që e kan shfrytëzuar dhe e shfrytzojn akoma këtë mundësi të mirë. Edhe ju mund ta filloni të njëjtin biznes pavarsisht se nuk keni para të mjaftueshme. Ejani dhe merrni tek ne një kredi dhe filloni që tani të ofroni vetura per shitje.

Vetura per shitje në Kosov

Jeni dëshmitar edhe ju se vetura per shitje ne Kosov është bërë një ndër bizneset më aktuale dhe njëherit më i koncentruar. Në Kosov siq dihet mungesa e veturave ka qen e dukshme, pasi që Kosova është ende një Shtet në tranzicion dhe vështirë ka qen të importohen vetura per shitje, për shkak të taksave dhe tatimeve të larta për importimin e tyre. Mirpo, ajo situat e palakmueshme është tejkaluar dhe tani mund më lehtë të importohen dhe të ofrohen vetura per shitje ne tregun Kosovar. Duke e patur parasysh këtë, ju mund të merrni një kredi nga ne dhe ti qaseni këtij biznesi më me seriozitet dhe më me profesionalizëm.

Merrni tani një kreid nga ne

Për të filluar këtë biznes dhe për të ofruar vetura per shitje është shum lehtë dhe thjeshtë, ju duhet vetëm vendosmëria dhe vullneti. Edhe pse mungojnë mjetet e nevojshme financiare, ne ju ofrojmë kredi të llojllojshme për këtë qëllim duke filluar nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor të kthimit nga 12 - 72 muaj. Gjithqka që duhet të bëni është të plotsoni formularin dhe të dërgoni dokumentet e për të tjerat jemi ne ata që kujdesemi. Mos e humbni kohën më tepër dhe mos lejoni që të humbni një mundësi shum të mirë të fitimit vetëm se nuk keni para të gatshme. Ejani dhe na kontaktoni sepse ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, dhe jemi në dispozicionin tuaj në q'dokohë që ju nevoitemi.

Kërkesa për kredi